Popülerliğini Kaybetmeyen Online Oyunlar Listesi

  • 12 Kasım 2021
  • 1.739 kez görüntülendi.
Popülerliğini Kaybetmeyen Online Oyunlar Listesi

Oyun konsolları ve bilgisayarlar, oyunlar için cep telefonlarından daha uygundur. Ancak avantajlı olsalar bile mobil oyunları her zaman, her yerde oynanabilir. Eskiden oyunlar sadece bilgisayarlarda oynanırdı ama artık mobil oyunlar da gelişiyor. Hatta pek çok mobil oyun gerek grafikleri gerek oynanabilirliği açısından bazı bilgisayar oyunlarından daha iyi noktalara geldiler. Buna paralel olarak mobil oyuncu sayısı da bilgisayar oyuncu sayısını geçmiş durumda. Turkmmo oyun haberleri kategorisinde de sıkça mobil oyun haberlerine yer vermektedir. Pek çok internet sitesi de aynı şekilde mobil oyunlara yönelik ağırlıklarını arttırmış durumdalar.

Akıllı telefonların sürekli gelişimi de mobil oyunların artmasında etkili rol oynamıştır. Günümüz oyuncuları artık her zaman, her yerde mobil oyun oynamak istiyor. Bu nedenle mobil oyunlar popüler hale geldi. Bazı oyunlar diğerlerinden daha popüler olmaya başladı. Mobil oyunlar ile ilgili Turkmmo Oyun Forum sitesi gibi çeşitli sitelerde içeriklerini buna göre düzenlediler.

Subway Surfers

Bu oyun koşu oyunları içinde en iyi oyunlardan biridir. Buradaki amaç, bekçi ve köpeğinden kaçarak altınları toplamaya dayalı bir oyundur. Oyun renkli ve etkileyici görsel efektleriyle etkileyicidir. Müzikleri de çok etkileyici. Oyunda elde edilen altın paralar, yeni karakterlerin kilidini açmak veya mevcut karakterin işlevlerini geliştirmek için kullanılabilir.

Temple Run 2

Oyun, ilk çıkışından bu yana çevrimiçi oyunlar arasında popüler olmuştur. Temple Run 2’de oyuncular unutulmuş hazineleri keşfetmek için harabelere, zindanlara veya tehlikeli mağaralara seyahat edecekler. Bu oyun çok dikkat gerektiren oyunlardan biridir. Ayrıca kahraman çok hızlı koşar. Engellerden kaçmak ve boşluklardan atlamak için refleksleriniz çok iyi olmalı. Oyundaki her karakterin kendine has özellikleri var.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga, dünyanın en ünlü çevrimiçi oyunlarından biridir. Oyunlar, özellikle mobil cihazlarda sıklıkla oynanır. Oyunda en az üç renkli şeker bir araya gelip patlayacak ve oyun zirvede devam edecek. Oyun ilerledikçe zorlu seviyelerle karşılaşacaksınız.

7 Mages

Bu oyun, fantezi aksiyon tarzı çevrimiçi oyunlardan biridir. 7 Büyücüler oyununun amacı, halkı ve doğayı halkı suistimal edenlerden korumaktır. Kuzgun Adası’nda huzurlu bir hayat yaşayan köylüler sadece ekinlerine önem veriyor. Oyun ayarlarında bulunan köylüler bir süre sonra saldırıya uğrayacaktır. Bu fantastik oyunda göreviniz köylüleri kurtarmak olacak.

Bitkiler Zombilere Karşı

Oyunda bir bahçeniz var, bu bahçe zombiler tarafından işgal ediliyor. Oyunda bahçedeki anti-zombi bitkiler ile bu yaratıkları yok etmeye çalışıyorsunuz. Oyunda strateji çok önemlidir.

Clash Of Clans

Clash of Clans başka bir çok popüler çevrimiçi oyundur. Oyunda bir köy kuruyorsunuz ve askerlerinizi eğitiyorsunuz. Köyünüzü dış saldırılara karşı korumalısınız. Ayrıca farklı köylerde baskınlar düzenleyebilirsiniz.

DIRAC

DIRAC, oyunculara meydan okuyan ama aynı zamanda çok ilginç bir oyundur. Bu oyunda, bileşenlerin tekrar çalışmasını sağlamak için molekülleri birleştirmeniz gerekiyor. Bu oyun ile mikro dünyayı kolayca öğrenebilirsiniz. Oyun ekranı da oldukça başarılı.

Dream Maker-The Game

Oyunda birçok gizemli olay var. Oyunda bir robota komuta etmelisiniz. Karşılaştığınız bulmacaları çözerek oyunda ilerleme sağlayabilirsiniz. Beceri ve bilgelikle tehlikeli yollardan geçebilirsiniz.

Fruit Ninja

Son yılların en popüler oyunlarından biri de Fruit Ninja. Oyunda ninja kılıcı ile farklı meyveleri kesmeniz gerekiyor.

Captain Cowboy

Bu oyunda ihtiyacınız olan görevleri  tamamlamalı ve uzayda elmasları toplamalısınız. Oyunun arayüzü çok basittir.

Oyunlar hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız https://www.turkmmo.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.